FRAGT INCL RETURLABEL KUN KR. 20,-                 KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                                             

Telte

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Telte


Er du på udkig efter en midlertidig bolig når du skal på eventyr, så skulle du prøve et ny telt. Vi har små telte, store telte, camping telte, backpacking telte – telte til ethvert behov superlette og transportable og der er lagt vægt på at de har en rigtig god komfort.

 

Før investering i et telt er der mange forhold at tage stilling til – antal personer skal der kunne være i teltet. Teltes anvendelse afgør hvilken type af telt du skal bruge. Har du brug for mere end 1 ind-/udgang, skal du have plads til udstyr, madlavning og aktiviteter når vejret er dårligt. Husk også at tænke på mulighederne for maximal luftcirkulation i teltet.

 

Det er vigtigt at telte ikke vejer meget, hvis det skal transporteres over længere stræk og skal det bruges steder, hvor du er udsat for vådt og blæsende forhold så er det et telt med høj vindstabilitet og holdbart materiale du skal have til rådighed.

 

Det bedste råd er at lave en liste med behov, som teltet skal opfylde. Lav en prioritering og find det telt, der opfylder de fleste af dine behov.

 

Lad dig inspirere på Lystfiskeren.dk.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du telte fra Jack Wolfskin, og  Fjällräven.

 

Du har mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt!

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér