Rygsække & Tasker

Uanset om du skal på dagstur – trekking – løbetur eller det er en computertaske du har brug for så finder du et stort udvalg af forskellige tasker og rygsække hos Lystfiskeren.dk.

Tilbehør er de mindre pockets til pas, penge, nøgler, kosmetik. Hængelåse til sikring af dit rejseudstyr. Raincovers til din rygsæk og vandtætte oppakningstasker. Stort udvalg af xtra udstyr eller spareparts for din væskerygsæk.

Alle rygsække og tasker i vort store sortiment er af høj kvalitet fra anerkendte producenter. Alle kan bruge muligheden og friheden til at medbringe effekter til senere brug på en nem og god måde.

Hos Lystfiskeren.dk finder du tasker fra Jack Wolfskin, Häglöfs, Fjällräven, Camelbak, Lifeventure, Mountain hardware, og Littlelife.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 285

Faldende orden
Side
pr. side

Rygsække og Tasker

Uanset om du skal på dagstur – trekking – løbetur eller det er en computertaske du har brug for så finder du et stort udvalg af forskellige tasker og rygsække hos Lystfiskeren.dk

Bæltetasker til at spænde fast om maven er rigtig praktiske at have med til opbevaring af rejsedokumenter, pung og diverse småting.
Bæltetasker fås også til den aktive løber med plads til vandflasker.

Computertasker kan du få som rygsæk model, skulder, bærehåndtag eller som et sleeve. De er alle forsynet med beskyttelse til din computer og nogle modeller har også organizer rum til dine papirer.

Daypack rygsække kan fås i et stort udvalg af farver og udforming fra de forskellige producenter, men et har de tilfælles og det er den supergode funktionalitet til hverdagen brug.

Duffle Bags er den slidstærke, smarte og perfekte taske til alt dit gear på rejsen. Du finder dem i alle de smarte farver og designs hos Lystfiskeren.dk

Rejserygsække er den perfekte kombination for dig der skal på trekking og har brug for at kunne medbringe alt dit gear. De er funktionelle og slidstærke.

Skuldertasker er yderst praktiske til både cykelturen, skolen og på shoppingturen. Giver dig mulighed for at opbevare og medbringe lettere ting.

Bærestole som er velegnede til vandreture i byen eller landet takket være dens slanke profil. Yderst holdbar og samtidig behageligt at bære.

Trolleys er praktisk rejsekuffert på hjul til den lange rejse. Gør din transport af bagagen nemmere ved at trække den og ikke slæbe på den.

Vandrerygsække er den perfekte ledsager på vandreture. Du får mulighed for at medbringe alt dit gear og får som hovedregel også flere rum til rådighed til forskelligt udstyr, ligesom du kan fastgøre ting til din vandrerygsæk. Vandrerygsække giver dig mulighed for at justering, således at du altid kan tilpasse den til din aktuelle situation.

Væskerygsække er den perfekte ledsager på løbeture, cykelturen eller når du er på længere trekkingture og har brug for væskeindtagelse.

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.