Kogesæt

Når du er på oplevelsesture så er det vigtigt ikke at glemme og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve.

Det kan være nogle af nedennævnte accessories, som gør oplevelsesturen fuldendt. Vi har brug for både varme og kolde drikke, samt indtagelse af fødevarer i løbet af dagen og når man er på tur i naturen så er det super dejligt og hyggeligt, at tilberede sin mad selv. Hertil findes der rige muligheder med brug af det udstyr, som vi fører hos Lystfiskeren.

Se vores mange kogesæt fra Primus, Trangia og Jetboil herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 32

Faldende orden
Side
pr. side

Gasbrænder & kogesæt

Primus. En del af folks eventyr siden 1892.

Gennem tiderne har funktion, kvalitet og nye tekniske løsninger været centrale elementer i udviklingen af Primus udendørs udstyr. Siden 1892 har vores mål været at gøre livet udendørs så nemt og bekvemt som muligt for dig.

Vores produkter er testet igen og igen for at være energieffektive, let at bruge og nem at bære. Og kvalitet betaler sig. Primus OmniFuel er bedst i test år efter år. I dag er vi en del af folks store og små eventyr, rundt omkring i verden.

 

Jetboil

Det hele startede i 2001 med en enkel, men kraftfuld idé. Frustreret med tunge vakuum flasker og klodsede komfurer, Jetboil grundlæggerne Dwight Aspinwall og Perry Dowst satte sig for at gøre udendørs madlavning lettere.

De opdagede, at hemmeligheden bag et hurtig og venlig design ligger i at øge varmeoverførsel effektivit. Vekslende mellem laboratoriet og bjergene, blev en række designs udsat for intens eksperimenterende og feltforsøg. Resultatet er en serie af produkter som pålidelige, bemærkelsesværdige og anvendes som de er unikke.

De er nemme at transportere i en rygsæk sammen med mad og andre forsyninger.

 

Trangiat køkken

Trangia komfur leveres i forskellige materialer og størrelser, med endeløse kombinationsmuligheder, funktioner og tilbehør

Trangia benyttes i dag af udendørs entusiaster over hele verden. I et halvt århundrede har Trangia ovnen været det naturlige valg af stormkøkken. Produktionen er kendetegnet ved bevidsthed kvalitet i hele processen. Fra valg af materiale og til at fungere.

Her er over 80 års erfaring og ekspertise. Nærhed til bjerget med praktisk afprøvning, kombineret med moderne teknologi, design og konstant udvikling, så vi kan levere en komplet, pålideligt, kvalitet.

Trangia Original er og forbliver det originale: en let, enkel, hurtig og frem for alt pålideligt udendørs komfur. I al slags vejr!

 

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Primus, Jetboil og Trangia .

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.