Tilbehør & Service

Når du i al slags vejr er på oplevelsesture så er det vigtigt ikke at glemme og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve. Når du har lavet mad på dit udekøkken eller skal indtage medbragt mad og drikke, så er det rigtig dejligt at have medbragt tallerkener, kop, krus, bestik, skærebræt og krydderibokse, ligesom gas, firesteel og let antændelige spåner til nem bålstart gør oplevelsesturen fuldendt.

Laver du udflugt fra en lokation, hvor du har mulighed for at anvende mikroovn, så har vi også komplette sæt, der kan anvendes til brug i mikroovn. De er nemme at transportere i en rygsæk sammen med mad og andre forsyninger. Når du kommer hjem til din bopæl igen, så kan de fleste produkter tåle at blive rengjort ved brug af opvaskemaskine.

Se vores store tilbehør og service herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 220

Faldende orden
Side
pr. side

Tilbehør & Service til madlavning i naturen

Light My Fire

Smart foldekop med låg, der hjælper til med at holde indholdet varmt. Fylder ikke meget på turen.

Spoon-fork-knife = Spork!

Hvorfor nøjes med den traditionelle madkasse, når man kan dække flot op ude i det fri med MealKit.To tallerkener, en dyb og en flad. Praktisk kompakt krydderiboks til tre forskellige krydderier. Spåner af let antændelig træsort der gør det ekstra let for dig at starte bålet.

Primus

Den optimale måde at starte bålet eller tænde for brænderen i alle vejrtyper – brug Firesteel. Komplet sæt fra Primus med alt til turen. Tåler opvaskemaskine og mikroovn. Praktisk og kompakt foldbar spork der vejer tæt på ingenting... Perfekt til rygsækrejsende, eventyrere og andre som har køkkengrej med minimal vægt. Køkkengrejssæt bestående af ske, suppeøse og spartel i BPA-fri plast. Gasflaske fra Primus med selvlukkende sikkerhedsventil. Stormlighter fra Primus med gummibelagt greb. Butan gas til genfyldning af gaslightere.

Trangia

Med en brændstofflaske fra Trangia kan du medbringe ekstra brændstof til sprit- og multifuelbrænder. Med det specielle sikkerhedslåg kan du hælde sprit på køkkenet selv om spritbrænderen stadig er varm. Nylonetui til opbevaring af Trangia serie 25. Original aluminiumsgreb til Trangia stormkøkkener. Løs rem til trangia stormkøkken model 25.

Jetboil

Praktisk bestiksæt specielt designet til formen på JETBOIL Cups. Ske, gaffel og palet med teleskop skaft.

Gerber

Lille og kompakt firesteel med fløjte og stadig stor nok til mange års brug. Vandtæt konstruktion holder tænderen tør.

Køb tilbehør og service her

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Light My Fire,  Primus, Trangia, Jetboil og Gerber.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.