Termokrus og -flasker

 Vi har brug for både varme og kolde drikke, samt indtagelse af fødevarer i løbet af dagen og når man er på tur i naturen så er det super dejligt og hyggeligt, at tilberede sin mad selv. Hertil findes der rige muligheder med brug af det udstyr, som vi fører hos Lystfiskeren.dk til vandring, camping, skitur eller en tur i skoven. De er nemme at transportere i en rygsæk sammen med mad og andre forsyninger.

Hos Lystfiskeren.dk kender vi vigtigheden af en god termokande eller termokrus på både rejser, ture eller blot til kaffen i bilen. Derfor har vi også et større udvalg fra nogle af markedst bedste brands. Voes sortiment består af termokrus og termokander fra Stanley, Yeti, Primus, Lifeventure og CamelBak. Ser vores store udvalg af termokander og termokrus herunder. 

 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 111

Faldende orden
Side
pr. side

Termokrus og termokander hos Lystfiskeren

Når du i al slags vejr er på oplevelsesture så er det vigtigt ikke at glemme og medbringe det nødvendige gadgets, som er med til at fuldende eventyret du er ude for at opleve. Det kan være nogle af nedennævnte accessories, som gør oplevelsesturen fuldendt.

Primus siden 1892.

Gennem tiderne har funktion, kvalitet og nye tekniske løsninger været centrale elementer i udviklingen af Primus udendørs udstyr. Siden 1892 har vores mål været at gøre livet udendørs så nemt og bekvemt som muligt for dig. Hos Lystfiskeren.dk fører vi Primus Commuter Mug serien.

Plastbelagt termokrus.

Primus har holdbare thermos til forskellige formål. Det kan holde din drik kold eller varm når du har brug for det under forskellige omstændigheder. Silikone pakning sikrer, at koppen ikke lækker og med et enkelt ”klik” åbner eller lukker du termokruset. De fås i forskellige modeller og farver. Passer til de fleste kopholdere.

Stanley thermokander og termokrus

Du husker nok den grønne flaske din far eller bedstefar altid medbragte på fisketure eller på vej til arbejde? Der var sandsynligvis et par ridser på den, er måske endda blevet tabt en eller to gange, men på trods af lang tids brug, kunne den altid holde kaffen varm ... i timevis. Det er den legendariske Stanley flasken.

I dag tilbyder Stanley mærket en bred vifte af de fineste mad og drikke redskaber. Forpligtet til vores centrale søjler af holdbarhed, relevans og arv, ligesom vi har været i de sidste 100 år, fremstiller vi produkter, der er bygget til at holde. Designet til at overgå og overleve selv under de vanskeligste forhold, er vi dedikeret til en enkelt løfte, køb Stanley produkter, og få kvalitet gears, ”build for life”.

Brandet The Stanley har hovedkvarter i Seattle, WA, hjemsted for Mt Rainier og fødestedet for Jimi Hendrix. Omgivet af bjerge, evergreens og Puget Sound, lever og ånder vi udendørs og forbinder vores passion for miljøet og samfundet i alt hvad vi gør. Vores produkter er designet i Seattle, WA hvor pionerer i forskning og udvikling fremstiller innovative designs. Stanleys produkter er etisk fremstillet med vores partner fabrikker i Asien og globalt distribueret.

Find den perfekt termokrus eller termokande

Hos Lystfiskeren.dk har vi et righoldigt udvalgt af ovennævnte produkter fra Primus og Stanley.

Du har mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt! 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.