Jack Wolfskin Trøjer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin trøjer

Enhver udendørs aktivitet kræver, at du har noget godt og ordentligt tøj på, der passer til vejret og omgivelserne. Fisketuren er ingen undtagelse! Det er hverken sjovt, behageligt eller sundt at fryse, men det er præcis lige så uhensigtsmæssigt at have det for varmt. 

 

Hos Lystfiskeren tilbyder vi et stort udvalg af lækre lang- og kortærmede Jack Wolfskin trøjer til både mænd og kvinder, så du kan blive godt klædt på til dagen og vejret. Vi leverer til hele Danmark, så tag et kig i udvalget, og find din nye Jack Wolfskin favorit.

 

Tilpas dig skiftende temperaturer i løbet af dagen

Danmark er kendt for mange ting; én af dem er omskifteligt vejr. Det ene sekund kan du stå i høj sol og mærke varmen, og det næste kigger du dig desperat omkring efter et sted at komme i læ for de store regndråber, der har kurs mod dig. 

 

Derfor er det så vigtigt, at du klæder dig godt på til fiske- eller vandreturen, så du kan regulere din temperatur i løbet af dagen. Jack Wolfskin trøjer er lavet i lækre materialer, der har hver deres egenskaber i forhold til den aktivitet, de er beregnet til. 

 

Skal du f.eks. dyrke sport, er det vigtigt med noget tøj, der er åndbart og svedtransporterende, så tøjet tørrer så hurtigt som muligt og ikke bliver tungt at have på. Til en vandretur er det vigtigt, at trøjen isolerer, men uden at holde så meget på varmen, at du overopheder, når du får det varmt. En god vandretrøje skal altså helst kunne temperaturregulere. 

 

Til fisketuren er det en god idé at vælge en trøje med en god varmeisolation, da du ofte sidder stille i mange timer og derfor kan komme til at fryse. Desuden bør du overveje, om din Jack Wolfskin trøje f.eks. skal kunne lynes ind i en vandtæt skaljakke, så du også undgår at blive våd.  Hold øje med REGULAR SYSTEM ZIP-systemet, når du køber din Jack Wolfskin trøje og jakke, hvis du vil have outdoortøj, der passer upåklageligt sammen.  

 

Lækre trøjer fra Jack Wolfskin

Jack Wolfskin har et bredt udvalg af trøjer til outdoor, fisketure, vandreture, skiferier, sport og meget mere. Du finder blandt andet:

 

  • Bløde, åndbare Jack Wolfskin t-shirts
  • Vamsede og varme fleecetrøjer fra Jack Wolfskin
  • Smarte Jack Wolfskin skjorter med korte eller lange ærmer
  • Lette og behagelige polotrøjer fra Jack Wolfskin 
  • Hurtigttørrende thermal-trøjer til sport og vandring

 

Selvom Jack Wolfskin er kendt for funktionalitet og kvalitet, så er der ikke en finger at sætte på designet. Tøjet er tidløst og neutralt, og derfor går det aldrig af mode. Derudover har Jack Wolfskin en lang tradition for at designe og udvikle deres tøj og udstyr i samspil med forbrugerne, så du kan være helt sikker på, at tøjet er lige præcis, som det skal være.

 

Trøjer til sport, skiferie og fisketure

Uanset, om du skal stå på ski i de franske alper, vandre rundt i tyske skove eller fiske i danske farvande, har du brug for noget ordentligt gear og tøj, der kan holde dig varm og tilpas. Hos os finder du Jack Wolfskin trøjer til alle formål, lange som korte, med og uden lynlås og til mænd og kvinder.

 

Udover Jack Wolfskin trøjer har vi også et stort udvalg af udstyr til udeliv fra Jack Wolfskin, f.eks.:

 

 

Og en masse andet. Vi forhandler også Jack Wolfskin til børn, så I kan komme afsted hele familien. 

 

Hold varmen med Jack Wolfskin fleecetrøjer 

Blandt nogle af de mest populære trøjer fra Jack Wolfskin er deres lækre fleecetrøjer – og med god grund. Jack Wolfskin fleecetrøjer kommer i et væld af modeller og udgaver, der alle tjener et bestemt formål.

 

Du kan f.eks. finde en lang fleecetrøje til kvinder, der holder varmen omkring bagdelen. Eller en superlækker hybridfleece med indbygget vest, som er perfekt til udendørs træning på en kølig forårsdag. Fleecetrøjer med UV-beskyttelse. Og helt almindelige fleecetrøjer, der bare er rigtig gode at holde varmen i. I produktbeskrivelsen kan du se, hvilket materiale trøjen er lavet af, hvor høj UV-beskyttelse den har, om den er vandtæt, og hvor varm den er. 

 

Køb tøj til outdoor med god samvittighed

Når du køber Jack Wolfskin, køber du ikke bare tøj i høj kvalitet – du køber også ind på en filosofi om en grønnere produktion, et bedre miljø og en sundere natur. Jack Wolfskin er nemlig bluesign®-certificeret, hvilket betyder at de lever op til høje standarder for tekstilproduktion, når det kommer til miljø, materialer, forbrugere og ansatte. For at blive certificeret skal tøjet bestå af mindst 90 % bluesign®-certificerede tekstiler, og derfor stiller det tyske brand mindst lige så høje krav til deres leverandører. 

 

Du kan altså browse gennem vores store udvalg af Jack Wolfskin trøjer med god samvittighed. Når du har fundet det, du gerne vil købe, lægger du det blot i kurven og går til checkout. Så snart du har betalt, tager vi os af resten, og du kan nu blot læne dig tilbage og glæde dig til at modtage din pakke. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.