Osprey Drikkesystemer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Osprey drikkesystemer

Vi mennesker består af omkring 60 % vand, og rigtig mange processer i vores system af afhængige af, at vi får vand nok. Som tommelfingerregel anbefales det, at du drikker mellem 1,5-2 liter vand om dagen, hvis du er sund og rask og almindeligt aktiv. Behovet for vand stiger dog, hvis der er meget varmt udenfor, du dyrker sport eller lignende, fordi du ganske enkelt sveder mere. 

Derfor kommer det næppe bag på dig, at vand er supervigtigt for dig, når du er på vandretur, trekking eller lignende. Jo nemmere adgang, jo bedre. Dehydrering kan nemlig have ubehagelige konsekvenser, og du kan risikere, at turen slutter, lige så hurtigt som den begyndte. 

Med Osprey drikkesystem har du let adgang til vand under hele turen og slipper for at skulle have rygsækken af for at få fat i din vandflaske eller drikkedunk. Systemet går under navnet Reservoir og kommer med kapaciteter fra 1,5 til 3 liter.

Find dit foretrukne Osprey drikkesystem blandt udvalget her på siden, og shop med billig fragt i dag. 

Sådan fungerer Osprey Reservoir drikkesystemer

Ospreys drikkesystem går under navnet Hydraulics Reservoir. Det består af en såkaldt vandblære i BPA-frit materiale med plads til 1,5, 2, 2,5 eller 3 liter vand, og en slange til at drikke fra. 

Osprey drikkesystemet fungerer således: 

 

  • Vandblæren fyldes med vand (ikke over maksimummærket) og lukkes med Osprey Slide-Seal™. Vend den en gang på hovedet for at tjekke, at den slutter helt tæt.
  • Sæt slangen på. Vend vandblæren med bunden i vejret, og sug overskydende luft ud gennem røret for at danne vakuum.
  • Så placerer du vandblæren i din rygsæk; de fleste Osprey vandrerygsække har en strop, som du kan sætte vandblæren fast på, således at den holder sig oprejst i tasken. Her du ikke det, kan du sagtens lægge blæren i din rygsæk uden for meget pres.
  • Slangen føres ud gennem rygsækkens åbning og eventuelt gennem de små stropper på remmene af din rygsæk. 
  • Luk din rygsæk, og drik fra slangen ved at bide let i bideventilen og suge. 

 

Vandblæren er lavet i BPA-fri TPU, der hjælper med at modstå, at vandet fryser eller bliver lunkent i tasken.

Osprey gør vandindtaget nemt og ubesværet 

Som du måske har gættet, er hele idéen bag Osprey Hydraulics Reservoir drikkesystemet, at du hele tiden har adgang til vand via slangen på din vandrerygsæk. Du skal altså på intet tidspunkt have rygsækken af for at få fat på vand, og det er ellers noget, der kan få mange til at udskyde væskeindtaget. Det eneste tidspunkt, du skal åbne rygsækken, er, når det er tid til at fylde vandblæren op.

Der er ikke altid lige let adgang til drikkevand, når man er ude i det fri. Derfor anbefaler vi, at du topper din Oprey vandblære op med vand, hver gang du går forbi et sted med adgang til rent drikkevand på din tur. På den måde har du altid drikkevand på dig, og du undgår at løbe tør.  

Shop innovative Osprey drikkesystemer her 

Osprey har siden 1974 været garant for nytænkning og innovation, og deres Hydraulics drikkesystem er ingen undtagelse. Alle detaljer er nøje gennemtænkt, lige fra slangens længde og form til de anvendte materialer, og det er bl.a. derfor, Osprey er blandt de førende brands inden for tasker, rygsække og drikkesystemer. 

Bekvemmelighed og komfort er to ting, der betyder meget, når man er på tur i det fri, og med Opreys smarte system kan du gøre det endnu nemmere at være på vandretur. Shop den praktiske og kompakte Hydrualics Reservoir fra Opreys her på siden til dig selv eller en, du holder af. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.