HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Fiskeveste

Fiskeveste hos LYSTFISKEREN.dk

Fiskeveste har, næsten så længe fluefiskeri har eksisteret, altid været en populær måde bære rundt på fiskegrejet. Hos Lystfiskeren fører vi fiskeveste (eller fiskeveste) fra Simms, som naturligvis er i højeste kvalitet, og du finder fiskeveste i begge ender af prisskalaen – så du kan finde en fiskevest uanset om du er nybegynder eller erfaring lystfisker. 

Den store fordel ved en fiskevest er, at du har alt dit grej lige ved hånden, så du hurtigt kan skifte flue, forfang eller lignende. Derudover er alt dit grej organiseret i mindre opbevaringslobber i en fiskevest– i modsætning til hvis det ligger i en rygsæk med et stort rum.

Fiskeveste vejer næsten ingenting, og mange fiskeveste har indbyggede ryglommer. Derved bliver alt dit grej fordelt over kroppen, hvilket kan være mere komfortabelt end én tung rygsæk.

Fiskeveste er ofte lavet i mesh net og er meget åndbare og ventilerende, hvilket gør dem ekstra komfortable på en varm sommerdag. En fiskevest vil ligeledes passe udover en dunjakke eller andet isolerende lag, hvorfor den fortsat kan bruges på de koldere tider af året. 

Vælg mellem vores fiskeveste fra Simms – så er du sikret en fiskevest, som er blandt de bedste på markedet. 

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode