Lundhags Skjorter

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Lundhags skjorter

Man kan aldrig have for mange smarte og komfortable skjorter i klædeskabet, og derfor er Lundhags skjorter et oplagt køb, uanset om du er friluftstypen eller ej. Skjorterne fra Lundhags er skabt til at blive brugt, og derfor får du ekstra høj slidstyrke og god temperaturregulering.

Lundhags skjorter har en utrolig høj kvalitet, og ligesom resten af Lundhags sortiment af tøj, sko og grej, er der fuld fokus på godt, gedigent håndværk og anerkendte materialer. Med næsten 100 år på bagen, har Lundhags haft god tid til at se de skandinaviske sæsoner an og ved derfor præcis, hvad man kan forvente af vejret, og hvordan man klæder sig på derefter. 

Vi har samlet et udvalg af Lundhags dame- og herreskjorter med korte og lange ærmer til dig her på siden, så du nemt og overskueligt kan få et overblik over mulighederne. Shop i dag, og modtag din Lundhags skjorte inden for 5 hverdage. 

Funktionelle Lundhags skjorter i LPC

Noget af det, der gør Lundhags til et unikt outdoorbrand, er, at de har skabt deres egne materialer, som de kontinuerligt arbejder på at udvikle og optimere for endnu bedre anvendelse. 

Et af de materialer er Lundhags eget LPC (Lundhags Polyester & Cotton Mix), som er et blandingsmateriale skabt til at give ideelle forhold, når du bevæger dig udendørs. Blandingen består af 65 % certificeret, genanvende polyester og 35 % økologisk tyrkisk bomuld, og stoffet er behandlet med flourkarbonfri imprægnering. 

Nogle af de bedste egenskaber ved LPC er: 

  • God luftcirkulation og ventilation
  • Høj åndbarhed
  • Fleksibilitet og bevægelighed 
  • Vindtæthed
  • Lang holdbarhed
  • Høj slidstyrke 
  • UV-beskyttelse 

LPC kommer i forskellige vægte, der passer til forskellige sæsoner; de tunge til vinter- og efterårstøj, og de lette til sommertøj. Du kan altså vælge Lundhags tøj og skjorter, der passer nøjagtigt til formålet. 

Giv en Lundhags skjorte i gave

Har du en mand, far, kæreste, søn, kollega eller god kammerat, hvis ønskeliste år efter år kun indeholder to punkter, nemlig strømper og underbukser? Så er det på tide at tænke ud af boksen og finde på noget, der ikke er på listen. 

En Lundhags skjorte er et oplagt gavevalg til manden, der har alt. Den høje kvalitet og alle egenskaberne er ideelle til brug i det fri, så hvis han er jæger, lystfisker, landmand eller bare nyder at vandre eller bruge tid udendørs, så er det noget nær den perfekte gave. 

En god og behagelig skjorte er dog ikke forbeholdt de aktive friluftstyper, så han kan altså sagens få stor glæde af skjorten, selvom han bedre kan lide at bruge tiden indenfor. God kvalitet er nemlig for alle. Lundhags skjorter findes naturligvis også til kvinder.

Du kan købe årets gave lige her på webshoppen. Vi har hurtig levering og fast, billig fragt, og hvis det kniber lidt med pengene, kan du købe Lundhags skjorten på afbetaling med Viabill, så du kan splitte betalingen op og betale lidt ad gangen. 

Find Lundhags herre- og dameskjorter her

Uanset om du er aktiv vandrer, jæger, fisker eller anden form for friluftstype, eller bare går op i god kvalitet, så vil du nyde godt af en skjorte fra Lundhags. Med sådan en i skabet har du altid en skjorte, som du kan tage på, når du skal i haven eller bare har brug for et pænt, casual outfit til en hyggelig aften. 

Blandt de mest populære modeller er Lundhags Ekren og Lundhags Rask skjorter, som kommer med både korte og lange ærmer. 

Find din nye yndlingsskjorte her på siden, og mærk den velkendte Lundhags-kvalitet på egen krop. Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle køb. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.