Woblere

Woblere kommer i et utal former, farver, typer og størrelser. Hos Lystfiskeren har vi et kæmpe udvalg af woblere, og du har mulighed for at finde den wobler, der passer til dit fiskeri og den fisk, du vil fange.

Hos Lystfiskeren Hvide Sande har vi mange forskellige slags woblere, og du finder blandt andet jerkbaits, flerdelte woblere og skewoblere. Vi har både flydende woblere, der fungerer til det helt lave vand, hvor man typiske finder gedderne i det tidlige forår, og vi har synkende woblere eller woblere med stor ske, som kommer ned i dybden. Begge woblere egner sig til søens aborre, gedder og sandart - eller laksen og havørreden i åen. 

Vi har mange kvalitetswoblere, der kommer fra mærker som Savage Gear, Strike Pro, Daiwa og Headbanger Lures. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 493

Faldende orden
Side
pr. side

Provokerende woblere til aggressive fisk

Nogle woblere har raslekugler eller en overdrevet gang i vandet. Hvis man fisker sådan en wobler med nogle kraftige eller hidsige farver, kan det provokere mange fisk til at hugge. 

Dette kan være effektivt under geddefiskeri i det tidlige forår, hvor de stadig er meget aggressive efter den afsluttede gydning. Det er også en god idé at prøve det i åen efter laksen og havørred, der gerne vil forsvare sin standplads og derfor let lader sig provokere af en forbisvømmende wobler.

Woblere til geddefiskeriet

Gedder hugger ofte på næsten alle størrelser af woblere. Dog kan huggene udløses oftere, hvis man bruger woblere af en vis størrelse. Til de mindre søer, hvor gedderne er op til et par kilogram, vil woblere op til 15 cm være passende. På de større søer bør man bruge woblere, der er større end 15 cm og helt op til 30 cm, da man ofte skal dække meget vand af. Gedden fornemmer og ser bedre de større woblere, og man får på den måde fisket mere vand af med en stor wobler. Disse store woblere behøver ikke at gå særlig dybt, hvis man fisker på en dyb sø, da de helt store gedder sagtens kan stå højt i vandsøjlen. 

Find dit udvalg af woblere hos LYSTFISKEREN.dk

Wobleren bør være en fast bestanddel i spinnefiskerens grejboks, og det er godt at have et varieret udvalg af woblere. På de dage, hvor fiskene er svære og forsigtige, kan en bestemt størrelse, farve eller gang i vandet udløse hugget fra fisken.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.