Vision Flyfishing

Vision Flyfishing fluestænger, fluehjul, fluegrej og tilbehør til fluefiskeri er uden tvivl blandt de mest anerkendte brands indenfor topkvalitets-fluegrej i både Europa og globalt. Dette skyldes særligt deres høje kvalitet, kundeservice og evne til hele tiden at være innovative med nye produkter. Vision Flyfishing er særligt kendt for deres lækre Big Daddy, Renfors, kust eller XO fluehjul, som alle er skabt til at blive brugt sammen med deres fede Onki, Merisuola, Kust eller Big Mama fluestænger.

Se vores store udvalg af fluegrej fra Vision herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 147

Faldende orden
Side
pr. side

Vision Flyfishing fluestænger, fluehjul & fluegrej

Vision Flyfishing er ikke bare topkvalitets fluegrej med fluestænger og fluehjul, men deres store sortiment indeholder også flueliner, fluer, kroge og ikke mindst noget af det mest slidstærke og komfortable beklædning til fluefiskeri. Af beklædning laver de eksempelvis fede waders som Koski, Atom eller Hopper waderssæt med vadestøvler til en utrolig attraktiv pris.

Hos LYSTFISKEREN.dk er vi derfor glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af fluestænger, fluehjul, fluegrej og beklæsning til fluefiskeri fra Vision Flyfishing. Vores sortiment indeholder de fede Onki, Grand Daddy, Stifu, Merisuola og Outfit fluestænger. Dertil har vi et bredt udvalg af Vision fluehjul og sortimentet indeholder alt fra den eksklusive OX fluehjul til den mere prisvenlige Deep fluehjul. Derudover har vi naturligvis også et stort udvalg af waders, vadejakker, vadestøvler og fluegrej i topkvalitet fra Vision Flyfishing.

Se hele vores udvalg af fluestænger, fluehjul, beklædning og fluegrej fra Vision Flyfishing herunder eller læs mere om Vision Flyfishing nederst på siden.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.