Spar -25% på alt fra Vision Fly Fishing her!

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                             

Skaljakker

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skaljakker

 

Frygt ikke de sorte skyer i horisonten med en skaljakke fra et af de kendte outdoor brands som vi fører hos Lystfiskeren.dk.

 

En skaljakke er groft sagt en teknisk regnjakke, som samtidig tillader en høj åndbarhed, så du kan komme af med en stor del af fugten fra kroppen ved fysisk krævende aktiviteter.

 

Skaljakkerne du finder her, fås med membran fra eksempelvis GoreTex® eller vandafvisende coating og i en vifte af friske farver.

 

Kombiner skaljakken med en fleece- eller dunjakke og du har en lagkonstruktion, som passer perfekt til de fleste klimaer i verden.

 

Er du på udkig efter den perfekte skaljakke så har vi en række forskellige modeller, som er velegnede til anvendelse ved aktiviteter hele året, så lad dig inspirere i vores webshop eller ved besøg i en af vores forretninger.

 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du skaljakker fra Fjällräven, Jack Wolfskin, Haglofs, og Norrøna.

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér