HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Put & Take

Put & Take fiskeri er en af de mest udbredte lystfiskerformer i Danmark og Tyskland. Det er ofte her at nye lystfiskere fanger deres første ørred og de mange lystfiskersøer er et populær udflugtssted for hele familien. 

Du finder et kæmpe udvalg af put & take fiskegrej hos Lystfiskeren.dk og Outdoor Xperten. Vores personale er selv lystfiskere og ved alt om fiskegrej og outdoor udstyr.

Put & take fiskeri er i en hurtig udvikling og der bliver hele tiden udviklet nye agn og fiskemetoder til at fange de snu regnbueørreder i søerne. put & take fiskeri er derfor også blevet meget mere end familie fiskeri, der kommer hele tiden flere dygtige og højt specialiserede put & take lystfiskere til, der bruger mange penge på at optimere deres fiskegrej og fisketeknikker.

Der er mange måder at fange put & take ørreder på, du kan fiske med flue, naturlig agn som orm og majs, eller du kan fiske med gummi jig eller blink og spinnere. Endelig kan du også vælge at fiske med Power Bait eller Magic trout Bait, som er en form for pastadej man kan forme rundt om en lille krog.

Hos lystfiskeren.dk har vi valgt at tage det store put & take program fra Zebco, Magic Trout ind i vores fiskegrejs sortiment, her finder du alt hvad du skal bruge til moderne ørredfiskeri.

 

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode