Tasker

Den rette fisketaske kan gøre fisketuren mere behagelig og effektiv, da man kan have alt sit grej næsten lige ved hånden. Derudover giver fisketasken mulighed for at medbringe mad og drikke, så du kan blive lang tid på fiskepladsen uden at føle dig begrænset. 

Hos Lystfiskeren.dk har vi et stort udvalg af fisketasker, så du med stor sandsynlighed kan finde den fisketaske, der passer lige til dit fiskeri. Vi har blandt andet rygsække, hippacks, slingpacks og chestpacks, og der er flere modeller, der er vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om at kameraet, bilnøglerne eller telefonen bliver gennemblødte. Vores fisketasker er i høj kvalitet, og du finder modeller fra blandt andet Simms, Gunki, Guideline, ABU Garcia og Vision Flyfishing. 

Se vores store udvalg af rygsække, tasker, stangtasker og grejtasker til lystfiskeri herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Fisketasker til lystfiskeri

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af forskellige tasker og packs. Af forskellige mærker kan nævnes Savagear, Ron Thomson, Gunki, Vision Simms og Plano.

Fisketuren bliver meget mere behagelig og effektiv med det helt rigtig opbevarings system. 

 

Sling packs, chest packs og hip packs gør dit grej mere tilgængeligt

Sling packs har den store fordel, at man let kan slynge tasken rundt om skulden og tilgå indholdet. Dette er specielt praktisk, hvis man ofte skal bruge grej fra fisketasken, mens man står i vandet, eller hvis man er glad for at tage billeder – så er kameraet lige ved hånden. 

Chest packs er ekstremt tilgængelige, da de hele tiden er lige foran. Chest packs passer perfekt til småt grej som blandt andet forfangsmateriale, kroge/fluer, tørfluespray eller tang og lineklipper. De passer eksempelvis perfekt til fluefiskeri i åen – specielt tørfluefiskeri, hvor der ofte skal skiftes flue.

Hip packs er meget velegnede til åfiskeri, hvor man sjældent vader dybt. Ligesom sling packs kan de hurtigt drejes rundt om kroppen, så man kan få fat på grejet. De fleste hip packs kan ligeledes bæres over skulderen. 

 

Vælg en komfortabel fiskerygsæk til de længere fisketure

En rygsæk er velegnet til de lystfiskere der foretrækker at være ude hele dagen, da der er plads til masser af mad og drikke. På den måde har du energi og væske til at være væk fra bilen hele dagen, og du bliver ikke begrænset. Vores fiskerygsække fra Simms sidder komfortabelt på ryggen med mange indstillingsmuligheder.

 

Fiskerygsækken er velegnet til predatorfiskeren til fods

Predatorfiskere medbringer typisk meget fiskegrej, og det fylder en del. En rygsæk er et glimrende valg for geddefiskere, der fisker til fods eller vadefisker. I rygsækken er plads til opbevaring af store woblere, softbaits eller jerkbaits, som kan bæres let og komfortabelt. 

 

Vælg en vandtæt fisketaske – så er du klar til alt slags vejr

Vi har flere vandtætte rygsække, slingpacks og hippacks, som er geniale til opbevaring af vigtige ejendele, der ikke tåler vand. Dette er specielt gældende, hvis du har et kamera med på fisketuren eller blot til din mobiltelefon og bilnøgler. Med en vandtæt fisketaske skal du hverken bekymre dig om at vade for dybt eller for eventuelt regnvejr – her er det hele sikret i den vandtætte fisketaske.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.