Vægte & Værktøj

De små stykker værktøj kan på trods af deres størrelse ofte gøre store forskelle på fisketuren. En krogskærper kan gøre din favoritflue skarp igen, en fisketang kan få krogen hurtigt ud af en dybt kroget fisk, og med en vægt kan du vide præcis hvor meget, en eventuel drømmefisk vejer. 

Hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af vægte og værktøj. Med hensyn til vægte har vi både vægte, der er designede til små og store fisk. Vores vægte kommer fra det anerkendte mærke Rapala og er i god kvalitet. Vores udvalg af værktøj er bredt, og du finder blandt andet krogløsere, fisketænger i et utal af størrelse og former, vejeslynger, stangholdere til bil samt lineklippere. Vores fiskeværktøj kommer fra anerkendte mærker som Simms, Rapala, Mustad og Magic Trout.

Se vores udvalg af værktøj til lystfiskeri herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 76

Faldende orden
Side
pr. side

Vægte og værktøj til lystfiskeri

Man kan i princippet klare sig uden værktøjer som fx en tang eller lille let lineklipper, men disse små dele kan gøre fisketuren langt mere fornøjelig – specielt hvis man fisker ofte. 

Vi har ligeledes et stort udvalg af Loon produkter til fluefiskeren, der skal have udstyret i orden. Her finder du blandt andet linesmørelse, nymfe-indikatorere, tørflue-flydemiddel, synkemiddel og linepleje. Skal du fiske med det lette fluegrej og tørfluer/nymfer er svære og sky fisk, er redskaber som flydemiddel og synkemiddel et must. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.