HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Spinnehjul

Fiskehjul online

Spinnehjul (også kendt som fastspolehjul) er den langt mest all-round type af fiskehjul, da det uanset erfaringsniveau er lettest at betjene og kaste med. Det er det bedste hjul at begynde sin fiskekarriere med, ligesom der er mange erfarne lystfiskere, der kun fisker med spinnehjul. Det er det derfor det generelle foretrukne valg blandt lystfiskere i hele landet. 

Shimano, Daiwa og Abu spinnehjul dominerer vores udvalg af spinnehjul, hvilket sikrer dig, at du køber et spinnehjul i høj kvalitet. Her kan du vælge mellem små spinnehjul til UL-fiskeri og større spinnehjul til fiskeri, der stiller krav til udstyret.

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af spinnehjul fra nogle af de bedste allroundhjul, hvor kvaliteten på spinnerhjul skal holde i lang tid og op til en ny klassiker inden for lystfiskeriets verden, som er proppet med den nyeste teknologi fra Shimano. 

Uanset hvilket spinnehjul fra Shimano du vælger at investere i til dit lystfiskeri, så er vi helt sikre på at der venter dig utallige gode fiskeoplevelser.

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning. Hos Lystfiskeren.dk finder du spinnehjul fra Shimano.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vælg det spinnehjul der passer til dit fiskeri

Et spinnehjul er let at kaste langt med, og det derfor oplagt at bruge det som all-round fiskehjul, da kastedistance ofte kan spille en stor rolle. Ligeledes kan de fleste hjul konverteres fra venstrehånds-indspinning til højrehånds-indspinning og omvendt. 

Spinnehjul er angivet med et størrelsestal, hvor de to første cifre giver størrelser (fx er størrelse 3000 og 30 det samme).

Spinnehjul til søfiskeri

Til søfiskeri med blink, spinner og mindre woblere kan man anvende hjul i flere størrelser. Her kan bruges spinnehjul i størrelserne 2500-4000. 

Stort udvalg af spinnehjul til kystfiskeri

Kystfiskeri kræver spinnehjul i god kvalitet, da det ofte bliver udsat for mere slid grundet saltvand. Her er spinnehjul med vandtætte komponenter ideelle. Et eksempel på dette er Daiwa spinnehjul der er Mag Sealed, som vil øge levetiden betydeligt. 

Til kystfiskeri anvendes oftest spinnehjul i størrelserne 3000-4000, mens man til kystfiskeri i indre fjorde og mindre vande vil kunne anvende hjul i størrelse 2500.

Spinnehjul til åfiskeri

Under åfiskeri kan man være heldig at støde ind i store fisk, og det er derfor vigtigt at vælge et hjul i god kvalitet og af en vis størrelse. Spinnehjul til åen bør typisk være størrelse 4000, da fiskeri i strømmende vand lægger et stort pres på bøjlen – specielt hvis der fiskes med spinner. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode