KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    

Skaljakker

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 161

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 161

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skaljakker

 

Frygt ikke de sorte skyer i horisonten med en skaljakke fra et af de kendte outdoor brands som vi fører hos  Lystfiskeren.dk.

 

En skaljakke er groft sagt en teknisk regnjakke, som samtidig tillader en høj åndbarhed, så du kan komme af med en stor del af fugten fra kroppen ved fysisk krævende aktiviteter.

 

Skaljakkerne du finder her, fås med membran fra eksempelvis GoreTex® eller vandafvisende coating og i en vifte af friske farver.

 

Kombiner skaljakken med en fleece- eller dunjakke og du har en lagkonstruktion, som passer perfekt til de fleste klimaer i verden.

 

Er du på udkig efter den perfekte skaljakke så har vi en række forskellige modeller, som er velegnede til anvendelse ved aktiviteter hele året, så lad dig inspirere i vores webshop Lystfiskeren.dk eller ved besøg i en af vores forretninger.

 

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Lystfiskeren.dk finder du skaljakker fra Jack Wolfskin, Fjällräven, Haglöfs, The North Face, Norrøna, Lundhags, Columbia og 8848

 

Du har mulighed for at benytte dig af gratis levering til hele Danmark. Det kan da næsten ikke være mere bekvemt!

 

Top