HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                               

Multihjul

Multihjul på LYSTFISKEREN.dk

Multihjul (også kendt som multiplikatorhjul) bruges typisk på havet under pirkefiskeri, i søen under kastefiskeri med woblere og jerkbaits, og under dørgefiskeri/trollingfiskeri i både ferskvand og saltvand.  

Multihjul kan på grund af den frit løbende spole øge din kastelængde. Derudover er de fleste hjul højt gearede, så man ved en enkelt omdrejning på hjulet opnår op til 4-6 omdrejninger på spolen (alt efter gearingen på det enkelte hjul). Herved opnås en hurtigere indspinning. Dette kan hjælpe en på havet, når man skal have pirken hurtigt op fra bunden, eller på søen og kysten, når der skal fart på agnen.  

Hos Lystfiskeren domineres vores udvalg af kvalitetshjul fra Abu Garcia, Daiwa, Penn og Shimano. Her har vi alt fra lavprofilshjul fra Abu Garcia, Shimano og Daiwa, som er perfekt til kastefiskeri og vertikalt fiskeri, til de større multihjul fra Penn og Abu Garcia, der er gearede til det tungere havfiskeri. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2

Multihjul til havfiskeri

Multihjul har en linespole, som roterer, når linen ryger af hjulet. Dette gør, at man kan stoppe linen hurtigt med tommelfingeren. Derfor er multihjulet suverænt til pirkefiskeri på havet. Her bruges ofte store multihjul med plads til en stor mængde tyk line og en stærk bremse. Vores Penn multihjul samt Shimano multihjul vil være et godt valg på havet.

Multihjul og lavprofilshjul til predatorfiskeri

Multihjulet er oftest det foretrukne under den slags predatorfiskeri, hvor der kastes med tunge jerkbaits og woblere, og her anvendes ofte lavprofilshjul. På lavprofilshjul sidder spolen tættere på stangen, og giver mere føling. Derudover er det også gearet til høj indtrækningshastighed, hvilket er godt, når man fisker med kunstagn. Her er masser af muligheder i vores store udvalg af Abu og Daiwa lavprofilshjul.

Multihjul til dørgefiskeri og trollingfiskeri

Til dørgefiskeri og trollingfiskeri er multihjulet essentielt, da man let kan styre mængden af line, man har bag båden. På nogle modeller, blandt andet vores Okuma multihjul, er der linetæller for ekstra kontrol under trollingfiskeri. Derudover har vi de klassiske Abu Ambassadeur multihjul, som har været foretrukket blandt lystfisker i mange år. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode