Multihjul

Multihjulet er oftest det foretrukne under den slags predatorfiskeri, hvor der kastes med tunge jerkbaits og woblere, og her anvendes ofte lavprofilshjul. På lavprofilshjul sidder spolen tættere på stangen, og giver mere føling. Derudover er det også gearet til høj indtrækningshastighed, hvilket er godt, når man fisker med kunstagn. 

Se vores multihjul herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Multihjul til havfiskeri

Multihjul har en linespole, som roterer, når linen ryger af hjulet. Dette gør, at man kan stoppe linen hurtigt med tommelfingeren. Derfor er multihjulet suverænt til pirkefiskeri på havet. Her bruges ofte store multihjul med plads til en stor mængde tyk line og en stærk bremse. Vores Penn multihjul samt Shimano multihjul vil være et godt valg på havet.

Multihjul og lavprofilshjul til predatorfiskeri

Multihjulet er oftest det foretrukne under den slags predatorfiskeri, hvor der kastes med tunge jerkbaits og woblere, og her anvendes ofte lavprofilshjul. På lavprofilshjul sidder spolen tættere på stangen, og giver mere føling. Derudover er det også gearet til høj indtrækningshastighed, hvilket er godt, når man fisker med kunstagn. Her er masser af muligheder i vores store udvalg af Abu og Daiwa lavprofilshjul.

Multihjul til dørgefiskeri og trollingfiskeri

Til dørgefiskeri og trollingfiskeri er multihjulet essentielt, da man let kan styre mængden af line, man har bag båden. På nogle modeller, blandt andet vores Okuma multihjul, er der linetæller for ekstra kontrol under trollingfiskeri. Derudover har vi de klassiske Abu Ambassadeur multihjul, som har været foretrukket blandt lystfisker i mange år. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.